cydonia_oblonga_mill
Unterschiede
Hier werden die Unterschiede zwischen zwei Versionen angezeigt.
Beide Seiten der vorigen RevisionVorhergehende ÜberarbeitungNächste Überarbeitung | Vorhergehende ÜberarbeitungNächste ÜberarbeitungBeide Seiten der Revision | ||
cydonia_oblonga_mill [2017/10/27 16:46] – andreas | cydonia_oblonga_mill [2017/10/27 16:51] – andreas | ||
---|---|---|---|
Zeile 6: | Zeile 6: | ||
" | " | ||
[[http:// | [[http:// | ||
+ | |||
+ | " | ||
+ | [[https:// | ||
The essential oil (yield 0.004~0.017%) obtained by steam distillation of fresh C.oblonga from Japan had a strong fruity aroma and consisted mainly of trans-α-farnesene (58%). Furthermore, | The essential oil (yield 0.004~0.017%) obtained by steam distillation of fresh C.oblonga from Japan had a strong fruity aroma and consisted mainly of trans-α-farnesene (58%). Furthermore, |
cydonia_oblonga_mill.txt · Zuletzt geändert: 2021/02/28 09:40 von andreas