brassica_oleracea_capitata_group
Unterschiede
Hier werden die Unterschiede zwischen zwei Versionen angezeigt.
Beide Seiten der vorigen RevisionVorhergehende Überarbeitung | Letzte ÜberarbeitungBeide Seiten der Revision | ||
brassica_oleracea_capitata_group [2020/06/10 12:44] – andreas | brassica_oleracea_capitata_group [2020/06/10 12:48] – andreas | ||
---|---|---|---|
Zeile 8: | Zeile 8: | ||
[Identification of dimethyl trisulfide as a major aroma component of cooked brassicaceous vegetables., | [Identification of dimethyl trisulfide as a major aroma component of cooked brassicaceous vegetables., | ||
- | Not allyl isothiocyanate (AITC), but 1-cyano-2, | + | Alkenyl glucosinolates like sinigrin are enzymatically degraded forming nitriles or isothiocyanates, |
[Kyung, K. H., et al. " | [Kyung, K. H., et al. " | ||
[[https:// | [[https:// |
brassica_oleracea_capitata_group.txt · Zuletzt geändert: 2020/06/10 22:12 von andreas