anacardium_occidentale_l
Unterschiede
Hier werden die Unterschiede zwischen zwei Versionen angezeigt.
Beide Seiten der vorigen RevisionVorhergehende ÜberarbeitungNächste Überarbeitung | Vorhergehende ÜberarbeitungNächste ÜberarbeitungBeide Seiten der Revision | ||
anacardium_occidentale_l [2021/01/23 09:30] – andreas | anacardium_occidentale_l [2021/01/23 11:46] – andreas | ||
---|---|---|---|
Zeile 21: | Zeile 21: | ||
[Aroma volatiles recovered in the water phase of cashew apple (Anacardium occidentale L.) juice during concentration., | [Aroma volatiles recovered in the water phase of cashew apple (Anacardium occidentale L.) juice during concentration., | ||
- | **cashew | + | **cashew |
+ | |||
+ | Volatile compounds in a heated aqueous extract of cashew included (FID peak area %): Propanal (7.59), acetone (1.69), methylpropanal (30.48), 2-methylfuran (13.95), butanone (1.62), 2-pentanone (7.62), 3-methylbutanal (11.49), 2-methylbutanal (8.08), acetol (1.9), hexanal (0.35), methylpyrazine (0.68), dihydro-2-methyl-3(2H)-furanone (coffee furanone; 0.45), furfural (7.44), dimethylpyrazines (0.44), acetylfuran (0.49), benzaldehyde (0.24), 5-methylfurfural (0.42), phenylacetaldehyde (0.46). \\ | ||
+ | [Coleman III, W. M., J. L. White Jr, and T. A. Perfetti. " | ||
" | " |
anacardium_occidentale_l.txt · Zuletzt geändert: 2021/03/21 09:55 von andreas