Hier werden die Unterschiede zwischen zwei Versionen angezeigt.
Beide Seiten der vorigen Revision Vorhergehende Überarbeitung Nächste Überarbeitung | Vorhergehende Überarbeitung Nächste Überarbeitung Beide Seiten der Revision | ||
mentha_spicata_l [2017/11/25 15:35] andreas |
mentha_spicata_l [2018/07/26 15:16] andreas |
||
---|---|---|---|
Zeile 11: | Zeile 11: | ||
[Chiral GC analysis of (S)(+)‐and (R)(−)‐carvone with high enantiomeric purity in caraway, dill and spearmint oils., Ravid, U., Putievsky, E., Katzir, I., Weinstein, V., Ikan, R., Flavour and fragrance journal, 7(5), 1992, 289-292] | [Chiral GC analysis of (S)(+)‐and (R)(−)‐carvone with high enantiomeric purity in caraway, dill and spearmint oils., Ravid, U., Putievsky, E., Katzir, I., Weinstein, V., Ikan, R., Flavour and fragrance journal, 7(5), 1992, 289-292] | ||
- | |{{: | + | |{{: |
The most potent odorants (highest FD factor, 6-10) of a Chinese conrmint oil were isomenthone (11.2%, minty dirty leafy), menthone (22.1%, minty clean cooling), 2, | The most potent odorants (highest FD factor, 6-10) of a Chinese conrmint oil were isomenthone (11.2%, minty dirty leafy), menthone (22.1%, minty clean cooling), 2, |