Hier werden die Unterschiede zwischen zwei Versionen angezeigt.
Beide Seiten der vorigen Revision Vorhergehende Überarbeitung Nächste Überarbeitung | Vorhergehende Überarbeitung Nächste Überarbeitung Beide Seiten der Revision | ||
anacardium_occidentale_l [2015/01/02 12:59] andreas |
anacardium_occidentale_l [2017/08/23 01:29] andreas |
||
---|---|---|---|
Zeile 19: | Zeile 19: | ||
[Aroma volatiles recovered in the water phase of cashew apple (Anacardium occidentale L.) juice during concentration., | [Aroma volatiles recovered in the water phase of cashew apple (Anacardium occidentale L.) juice during concentration., | ||
- | {{http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/ | + | " |
+ | [Volatile profile of cashews (Anacardium occidentale L.) from different geographical origins during roasting., Agila, A., Barringer, S.A., Journal of food science, Vol.76(5), 2011, C768-C774] | ||
+ | |||
+ | {{http://botanicalillustrations.org/ILLUSTRATIONS_HD_/62403.jpg? | ||
+ | Blanco, M., Flora de Filipinas, t. 116 (1875) [F. Domingo] \\ | ||
+ | [[http:// |